Skip to main content

Glamping Piknik 9.0, avagy VIVA LA DOLCE VITA!

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

A noszvaji Nomád Hotel & Glamping kilencedik alkalommal rendezi meg a szezonnyitó piknikjét, május utolsó vasárnapján. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


gmapling 03Mint inden évben, idén is tematikus lesz a rendezvény: ebben az évben Dolce Vita hangulatra számíthatnak a látogatók. A dekoráció, a zene, az éttermek kínálatai az Édes Élet érzést próbálják megidézni.A rutinos piknikezők a korszakhoz illeszkedő ruhákban érkeznek, de természetesen ez nem kötelező. Csak annyi a teendő, hogy a vendég érezze jól magát és élvezze az életet. A rendezvény alatt lesz lehetőség bejárni a Nomád különleges szálláshelyeit, jókat enni és inni, beszélgetni, táncolni, fűben heverészni, tehát édesen élni.gmapling 01

Hagyományosan a Nomád csodás kertjében rendezik meg az eseményt, az éttermek standjairól a vendégek szabadon választhatnak fogásokat, ki-ki ízlése szerint. Az ételekért készpénzzel és kártyával is lehet majd fizetni.gmapling 06A május 26., 12–18 óráig tartó rendezvényen az ételekről a következő SVÉT-éttermek gondoskodnak:

Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)
Szabi a Pék (Szentendre)
Iszkor (Mályinka)
Macok Bisztró (Eger)
Anyukám Mondta (Encs)
A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)
Trakta by Nomád (Noszvaj)gmapling 05Borászatok:

Bolyki pincészet
St. Andrea pincészet
Rege pincészet

Kézműves sör:

Beertailor

Kávé:

Oneeleven

A regisztráció a Nomád Hotel Honlapján: https://nomadhotel.hu/rendezvenyek/piknik

 

Fotó: Nomád

Címkefelhő