Skip to main content

Tapas, steak, dance show – nőnapi körkép

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Közeleg a nap, amikor a hölgyeket ünnepeljük, amikor az urak szívük választottját, családtagjaikat, ismerőseiket megajándékozzák egy csokor virággal, finom bonbonnal, és meghívják egy emlékezetes vacsorára. Magazinunk olyan gasztronómiai élményeket ajánl, amelyeket az éttermek kizárólag az ünnep kapcsán kínálnak a hölgyvendégeknek és kísérőiknek, esetenként egyéb figyelmességgel is kiegészítve. A végén még egy kiváló ajándékötlettel is szolgálunk.

 

Hölgyek, figyelem! Nőnap alkalmából igazi különlegességekkel készül a belvárosi Steam Budapest. Ínycsiklandó fogásokkal, virágözönnel és ajándékpezsgővel várja az étterem a hölgyeket, hogy ez a nap csakis róluk szóljon: lazítsanak és koccintsanak magukra március 8-án.A Szervita téren található étterem a fővárosi vendéglátóhelyek egyik ékszerdoboza. A díszlamellákkal osztott, hatszintes épület üveghomlokzata leginkább egy felhőre emlékeztet, mivel hol itt, hol ott lép ki kontúrjából.nonap24 steam 16A még meghittebb élmény érdekében a vendégeket szigetszerűen ültetik asztalaikhoz. Az egyedi tervezésű, bársony, terrakotta kanapéelemeken kényelmesen telik az idő, míg a térelválasztást növények biztosítják.nonap24 steam 15Az étterem egyedülálló nőnapi ajánlata az alábbi menüsor: rákfarkak fűszeres olajban, lepénykenyérrel; kacsamell káposztás cvekedlivel, szilvás pecsenyelével; madártej mandularopogóssal + egy pohár ajándékpezsgő. A háromfogásos menü ára 17 980 / fő.

Telefon: +36 30 452 7985

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Show is jár a menü mellé

 

A szombathelyi Mamámtól Tanultam étterem igazi csajos programmal várja a hölgyeket és kísérőiket. A vendéglátóhely exkluzív nőnapi menüsorral készül, amit egy káprázatos Hot Men Dance Show-val tetőz március 9-én este, a Palace Iron szórakozóhelyen! „Kóstoljátok meg ínycsiklandó fogásainkat és ünnepeljétek velünk a nőiességet a gasztronómia világában!” hívja az érdeklődőket vármegyeszékhely komplexuma.nonap24 mamatol 07A nőnapi menüsor március 08-án és március 9-én érhető el, amely az alábbi fogásokat tartalmazza.

Előétel: Tokió sushi – tempurált garnéla/ avokádó / Philadelphia sajtkrém / teriyaki / japán majonéz / rizs chips.

Főétel 1.: csirkemell Wellington / kifli burgonya / szarvasgomba aioli / bergamott / szívsaláta.

Főétel 2.: kacsamell / parmezán veloute / serrano sonkachips / nudli / bazsalikom olaj / fiatal mángold.

Modern desszertkóstoló: brownie / mogyoró nugát / epergél / liofilizált eper; Raffaello / maracuja / mangó; Rákóczi túrós XXI. Század; fehércsokoládé mousse / banán.

Menüjegy + ajándék belépő a Hot Men Dance Show-ra: 12 000 Ft/fő.nonap24 mamatol 08Az ajánlatot csak foglalással és előrefizetéssel lehet igénybe venni, ezért érdemes időben asztalt foglalni.

Telefon: +36 94 792 660

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Olvad a sajt "piszkosul"

 

Különleges programmal várja a balatonvilágosi Lavender terasz a hölgyeket és kisérőiket, amelynek a beszédes, „A bor tisztán, a sajt piszkosul…” címet adták. Az est során a sajt kóstolását a székesfehérvári Judik Sajtműhely, a borokat a balatonfőkajári Quiar borászat biztosítja.nonap24 lavender 05Este hét órától várják az estre a vendégeket, akik végignézhetik, amint a látványkonyhában olvasztott, kézműves, hosszú érlelésű, kemény sajttömbből pasta alla ruota készül, friss olasz tésztával, mindezt még egy kis játékkal is megfűszerezik.nonap24 lavender 06A sajtos ételsor 14 000 Ft / fő +12 % szervizdíj, míg a mellé kérhető Quiar borsor 3 900 Ft / fő + 12 % szervizdíj.
Jelentkezni telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefon: +36 30 995 8545

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vissza a 20-as évekbe!

 

Különleges esttel várja a vendégeket a budapesti Ikon Piano Bar is: a nőnapon megrendezésre kerülő esemény a Gatsby party elnevezést kapta. A program 20 órától kifulladásig tart. A party beöltözős, a 20-as évek stílusában várjuk vendégeket.nonap24 ikon 04Amire a korszak szerelmesei, vagy csak a jó hangulatot keresők számíthatnak: egész éjszaka élőzene a 20-as évek stílusában, Gazsi Norbert előadásában, akihez ezúttal csatlakozik egy dobos is. A partizókat welcome drinkkel fogadják, majd este folyamán egyfolytában fingerfood falatkákat kóstolhatnak a vidám vendégek.valentin ikon 01A belépő a nőnap alkalmából a hölgyeknek kedvezményes áron 8 000 Ft, az uraknak 15 000 Ft, az árak a 12%-os szervízdíjat is tartalmazzák. A részvétel ugyanakkor foglaláshoz kötött.

Telefon: +36 1 618 6308

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Steak hölgyeknek, uraknak!

 

Igazán különlegessé tehetik az estét azok az urak, akik egy steakvacsorával kívánják meglepni kedvesüket. Helyszíne lehet akár Szeged is: az ikonikus Dóm tértől mindössze 2 perc sétára található a Famous Steakhouse. Különlegessége – többek között –, hogy a vendégtérbe helyezték el a szárazérlelő hűtőt, amelyben 21 napig nemesedik a marhahús. Ennek az egyedi technológiának köszönhetően a hús a jelenleg ismert legjobb formáját éri el, hangsúlyozza az étterem.nonap24 famous 03Az étlapon kínált 12 féle steak között megtalálható a világ legérkékesebb húsa is, a tiszta vérvonalú, A5-ös minősítésű japán wagyu, ami a délvidéki régióban csak a Famousban kóstolható. A vendégek az étteremben gondosan megkomponált, steak minőségű, szárazérlelt húspogácsából készült hamburgerekkel is találkozhatnak, a sültek és a nagyszerű desszertek mellett.nonap24 famous 01Kedves gesztus a Famous Steakhouse részéről, hogy minden betérő gyermek meglepetés színezőt kap és választhat az étlapról a "Nekem mindegy!" és a "Nem vagyok éhes!" fantázianévvel ellátott kölyökmenüből.

A Famous élményalapú vendéglátóhely, ahol a pincérek, a miliő és a hangulat is azt üzeni, hogy szeretettel, elhivatottsággal és profizmussal fordulnak a vendég felé. Hitvallásuk, hogy megenni egy jó steaket, ünnep, ezért a környékbeli embereknek szinte alapvető, hogy a születésnapokat, Valentin-napot, nőnapot a Famousben tartják.nonap24 famous 02Az asztalfoglalás nagyon egyszerű és pár perc alatt elvégezhető online:

Web: https://famousszeged.hu/online-asztalfoglalas

Telefon: +36 30 394 1145

 

300 fokon izzó érzelem

 

Ugyancsak kitűnő ötlet lehet, ha párunkat, családtagunkat tapasestre invitáljuk, amelyhez remek választást jelenthetnek a fővárosi Pata Negra éttermek. Az ország első, és máig legnépszerűbb tapas bárjait a tulajdonosok, Losits Vilmos és Mókusz Szilveszter spanyol kultúra iránt érzett régi szenvedélye hívta életre először Pesten, majd Budán. A Kálvin téri és Frankel Leó úti tapasbárok kínálata 20 éve egyet jelent a spanyol gasztronómiával, és persze a könnyed, mediterrán hangulattal.nonap24 pata 11Az éttermekben a mai napig minden apró részlet – az ínycsiklandó spanyol falatoktól a falakon lógó sonkákon át az andalúz csempékig – hamisítatlan mediterrán miliőt idéz.nonap24 pata 10

Harmadik éttermük, az egykori Balettintézetben tavaly megnyílt, 5 csillagos W Hotel mögött található Pata Negra már az Asador jelzőt is magán viseli. A tapasok egy részét ebben az étteremben faszénparázson készítik. A faszenes kemencében, vagyis az asadorban a tapasok mellett különleges halak és húsok készülnek – így a világ egyik legjobb ribeye steakjének tartott baszk chuletón.nonap24 pata 09A 300 fokon izzó faszénparázs fölé az Asadorban csak a legkiválóbb spanyol alapanyagokat helyezik. Ezt láthatja a vendég viszont a tányérján. Az ízvilág megszokottan autentikus, a spanyol borválaszték páratlanul széles, a miliő fesztelenül elegáns. 

Telefon: +36 1 406 2728 (Asador); +36 1 215 5616 (Kálvin tér)

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pazar panoráma – ajándékba

 

És a végére egy olyan ajánlat, ami nagyszerű ajándék, igazi kuriózum. A kisapáti Taberna Infinito ugyanis kedvezményes ajándékutalványokkal kedveskedik, amelyeket nőnapon lehet megvásárolni. „Ajándékozzon felejthetetlen élményt a párjának, barátjának, barátnőjének vagy családtagjának!” – reklámozza a hely.
Az étterem 2018-ban nyitotta meg kapuit Kisapátiban, a Szent György-hegyen. Az étterem megnyitásakor a „dolce vita” hangulat megteremtése volt a cél.nonap24 taberna 19Ezért szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a mediterrán életstílust Magyarországon! Panorámateraszáról teljes kilátás nyílik a Balatonra, a Badacsonyra.

Az étterem felszolgálói mediterrán ihletésű tapasokat, valamint a balkáni konyha által inspirált grillételeket szolgálnak fel. Az étlapot úgy alakították ki, hogy a húsmentesen étkezők igényei is ki tudják elégíteni, így a vendégek vegetáriánus és vegán lehetőségek közül is választhatnak. Az étterem borválasztékában a Szent György-hegy borászainak borai szerepelnek.nonap24 taberna 20Mit tartalmaz az ajánlat? Kétszemélyes degusztációs menüt, ami magában foglal alkoholmentes italt, előételt, főételt, desszert és 3 tételes borkóstolót; mindezeken túl pedig 2 főre vezetett kertlátogatás a Balatoni Mediterrán Botanikus Kertben. Az utalvány ára: 35 990 Ft helyet 19 990 Ft; az utalvány 2024. márciusától októberéig használható fel.

Vásárláshoz kattintson az alábbi linkre: https://gofest.in/b2vTr0

Telefon: +36 70 671 8812 (nyitás: 2024. március 29-én)

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Madártej rendhagyó módon

 

A békéscsabai Nádor Étterem arra kéri az urakat: idén is gondoljanak időben a nőnapra és köszöntsék március 8-án eredeti módon a hölgyeket egy nőnapra összeállított különleges menüsorral. A feleségeket, társakat, családtagokat vagy a szíveknek kedves szeretteket az alábbi ajánlattal várják.nonap nador 01

Előétel: lazactatár limekaviárgyöngyökkel.

Főétel: aszalt gyümölcsökkel töltött jércemell, fűszervajas rizottóval.

nonap nador 02

Desszert: madártejszelet csokireszelékkel.

A teljes menüsor ára egy személy részére: 5 990 Ft.

Az ételsor mellé egy pohár ajándék Baileys krémlikőrrel szeretne a Nádor Étterem köszönteni a hölgyeket.

nonap nador 03

A nőnapi menüsor elérhető március 8-án, pénteken 17:30-tól, március 9-én szombaton 12:00-töl. Előfoglalás ajánlott.

Telefon: 30 098 8738

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Címkefelhő