Skip to main content

Új név, új helyszín, fergeteges programok

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

A szervezők stílusosan összemixelték két korábbi rendezvényüket, a Bar és a Rum Show-t, és idén már GoodSpirit Rum & Cocktail Show név alatt fut népszerű tavaszi eseményük. Az új elnevezésű eseményt 2024. május 11–12-én rendezik meg, és ezúttal nem a Millenárison, hanem a Corinthia Grand Hotel Royal Budapestben.

 

Vagyis nemcsak a név, hanem a helyszín is megváltozott, így idén először Budapest szívében, a Whisky Show-nak is otthont adó Corinthia Grand Hotel Royal Budapest három kiállító-, valamint több szekcióterme várja a minőségi spiritek és koktélok iránt érdeklődőket.goodsprum 01A GoodSpirit Rum & Cocktail Show-n várhatóan mindenki megtalálja majd a neki legjobban tetsző italokat és programokat, legyen szó rumról, whiskyről, ginről vagy más egyéb minőségi párlatról. További újdonság, hogy idén először kétnapos lesz a rendezvény, amelyet május 11–12 között rendeznek meg.

Az eseményen közel 40 stand és több vendégbár is képviselteti magát, a pultoknál különleges párlatokat és koktélkülönlegességeket lehet kóstolni. Az ízélmények mellett a tudásunkat is gyarapíthatjuk: tapasztalt előadók segítenek elmélyíteni a látogatók párlattudását. Az izgalmakról a Magyar Bartender Bajnokság lebilincselő és látványos döntői gondoskodnak.goodsprum 04A két nap során tehát folyamatosan lehetőség nyílik koktélok, rumok, whiskyk és különleges párlatok kóstolására; alkoholmentes spiritek megismerése; interaktív workshopokon való részvételre; szemináriumi előadások meghallgatására; kvízben részt venni; koktélbárok italkülönlegességeit ízlelni; a Magyar Bartender Bajnokság elődöntőjén, fináléján ámulni és drukkolni.

A szervezők várják a whiskyrajongókat is, hiszen a rendezvény nem csupán koktélok és rumok seregszemléje, hanem kiváló találkozója a whiskyt értő és szerető közönségnek is. Annál is inkább, mert számos érdekességgel, és jobbnál jobb italokkal készülnek. Igazi ritkaságok és „nagyvadak” lesznek a Whisky Lounge-ban.goodsprum 02

Jegytípusok és árak:

2024. május 11. (szombat)

Szombat elővételes 7.500 Ft (2024. május 10-én éjfélig)
Szombat helyszíni: 8.500 Ft (2024. május 10-én 17-ig)

2024. május 12. (vasárnap)

Vasárnap elővételes: 6.500 Ft (2024. május 11-én éjfélig)
Vasárnap helyszíni: 7.500 Ft (2024. május 11-én 17-ig)

További jegyopciók:


Páros jegy: 14.000 Ft /nap/ 2 fő
Bérlet (2 napra): 11.000 Ft (megvásárolható 2024. május 11-én 21-ig)
Belépőjegyek vásárlása kizárólag a TIXA.hu felületén lehetséges!

További információk: http://bar-show.hu/

 

Címkefelhő