Skip to main content

Magyar gyógynövényitalok nemzetközi sikere

| Sárréti Anita | Hírcsokor

Az International V-Label Awards „Consumers' Choice”, vagyis a „Fogyasztók Választása” kategóriában a RedPower minden terméke hivatalos minősítést nyert el. A funkcionális gyógynövényital az egyetlen magyar termékként szerepelt e kategóriában. A nemzetközi versenyt 2021 óta szervezik, célja, hogy ünnepeljék és díjazzák a növényi alapú ágazatban elért pozitív hatásokat, a fenntarthatóságot, a minőséget és az innovációt.

 

Harmadik éve hirdetik meg a V-Label Awards nemzetközi versenyt, amelyen kizárólag vegán termékeket lehet benevezni, függetlenül attól, hogy minősített vagy önjelölt a termék, amelyet gyártanak, vagy forgalmaznak. A verseny során a kéthónapos szavazási időszak alatt minősíti a közönség és a szakmai zsűri a termékeket, majd kiértékelik és rangsorolják azokat.

redpower dij 01

„Büszkék vagyunk rá, hogy a RedPower csapata díjat nyert! Ez a győzelem nem csak a miénk, minden ügyfelünk sikerét jelenti, akik támogatják az egészséges életmódra való törekvést” – értékelt Egervári Gábor, a termék egyik megálmodója. Hozzátette: az egészség és a bolygónk védelme egyaránt fontos számukra, ezért kötelezték el magunkat a 100 százalékban vegán termékek mellett.

Hangsúlyozta, hogy a RedPower különlegessége miatt kiemelkedő figyelmet keltett a zsűriben, és sokan felfigyeltek a termékcsaládra. Ez az eredmény nem jöhetett volna létre a fogyasztók nélkül, jegyezte meg Egervári, közel 15 ezer szavazattal együtt írták meg ezt a fejezetet a RedPower életében. „Nagy büszkeség számunkra, hogy egy nemzetközi versenyen elismerést kaptunk, és mindig megborzongunk, amikor arra gondolunk, hogy ezt mi értük el. Külön öröm számunkra, hogy külföldön is értékesítik a termékeinket, Romániában és Csehországban, és már készülnek a német nyelvű csomagolások, mert engedélyt kaptunk svájci és németországi értékesítésre is – részletezte.

redpower dij 04

A RedPower italok egyedisége abban rejlik, hogy két fő alapanyaguk van: rostos almaléből és különböző gyógynövényekből készülnek. A termékeket természetes, vegán és cukormentes alapanyagokból állítják elő, így ideális választást jelentenek az egészségtudatos fogyasztóknak is.

redpower dij 02

A gondosan válogatott gyógynövényekkel dúsított, funkcionális italok hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és a 100 százalékos életerőhöz, a vitalitáshoz, állítja a gyártó. A RedPower termékcsalád minden tagja valamilyen más problémára nyújthat megoldást, hatása és ereje az adott gyógynövényeknek köszönhető. Ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legszükségesebb hatást biztosító terméket.

 

Címkefelhő