A jövő a tét!

| Gourmet Riporter | Terülj, terülj!

Jelen helyzetben nem lehet vitás, hogy minden figyelem az egészségügyben keményen dolgozó szakemberek felé irányul, hogy küzdelmükhöz minden támogatást meg kell adnunk. Ma őket kell mindenkinek segíteni! Ez a cikk mégsem csupán róluk szól, portálunk jellegéből adódóan mi egy másik szegmens képviselőire is felhívjuk a volt és leendő vendégek figyelmét. A vendéglátók – amellett, hogy többen támogatják az egészségügy dolgozóit – a jövőjükért küzdenek.

 

Mai tudásunk szerint nem lehet pontosan megmondani, meddig tart a jelenlegi, soha nem tapasztalt világjárvány. Különböző becslésekkel lehet találkozni a hírportálokon, akadnak optimistábbak és pesszimistábbak – mi egyikkel kapcsolatban sem tudunk állást foglalni. Újságírók vagyunk, nem virológusok. Ahogy az egész ország, mi is csak várjuk, hogy a járvány véget érjen. Itthon. Ez alap. Nem is tehetünk mást.

Ugyancsak axióma, hogy a legnagyobb teher jelenleg az amúgy is sok sebből vérző egészségügyre nehezedik, elképesztő nyomás alatt dolgoznak orvosok, ápolók, mentők, takarítók. Védenek, gyógyítanak, gondoznak bennünket. Ők állnak a harcmezőn az első vonalban. Nyilvánvaló, hogy a legnagyobb anyagi és társadalmi támogatást is nekik kell kapni. 

ebed teszt 05

Portálunk jellegéből adódóan azonban nekünk azokra is figyelni kell, akik egy másik pályára tették fel mindenüket, az életüket – a vendéglátásra. Étteremtulajdonosok, szakácsok, felszolgálók, konyhai alkalmazottak, sommelier-k, mixerek, baristák, cukrászok, borászok és a sort még hosszan lehetne folytatni. Látható, hogy már most sokan nagyon nehéz helyzetbe kerültek, sőt, ezrek váltak munkanélkülivé napok alatt. Hogy a járvány után lesz-e még munkahelyük, csak remélhető. 

A gazdaság már most megszenvedte a sok korlátozást, benne a vendéglátással. Nem sok jóra számíthat az ágazat, talán sokan bele sem mernek gondolni, mi vár rájuk pár hónap múlva. Sokan összeszorított foggal küzdenek, még most is, megpróbálnak talpon maradni, házhoz szállításra rendezkedtek be. Többen erejükön felül még az egészségügyben dolgozókat is támogatják grátisz kiszállítással. Le a kalappal előttük! Ez a jelen. Ám arról senkinek nincs még elképzelése sem, mi lesz a járvány elvonulta után. 

ape 03

Egy picinyke segítség, ha mi, vendégek – ha (még) megtehetjük – támogatjuk kedvenc éttermünket vagy azt a vendéglátóhelyet, ahol egyszer finomat vacsoráztunk, esetleg azt, amelyet a jövőben akartunk felkeresni – míg a járvány közbe nem szólt. Ennek egyik módja, ha ételt rendelünk (ha az adott étterem szállít étlet házhoz), a másik ha ajándékutalványt vásárolunk, ami bár a túlélést még a legismertebb éttermek esetében sem biztosítja, de reményt ad. Hogy a válság után is van miért, kiért folytatni, küzdeni, az utolsó leheletig. 

Ahogy most, a vendéglátásban dolgozók akkor is hadakozni fognak, amint teszik azt most az egészségügyisek. Magukért is, értünk is. Nekik ez az életük. A magunk szerény eszközeivel összegyűjtöttünk néhány éttermet, ahol van étel házhoz szállítás, illetve már kaphatók különböző címletű ajándékutalványok (sok helyen erre korábban is lehetőség nyílt), hogy olvasóink is tájékozódhassanak a lehetőségekről.

Az éttermeket régiónként, abc-sorrendben tüntettük fel. 

 

VIDÉK

 

Észak-Magyarország

 

adakozas dulo2Dűlő, Miskolc
Az étteremnél folyamatosan kapható ajándékutalvány, tetszőleges összegben és egy évig érvényes, tudatta portálunkkal Vécsey RenátaA vásárlást jelenleg telefonon elehet lebonyolítani és megbeszélt időpontban adják át a bónt. A vendéglátóhely már készül a házhoz szállításra is, pár héten belül újranyitnak, azt követően minden nap 10 és 20 óra között lehet rendelni.

adakozas macok1Macok, Eger

A vendég bármilyen összegű utalványt vásárolhat, amihez az étterem hozzáír további 10 %-ot. A voucher bármeddig felhasználható a Macokban, valamint a mellette található brumbrumban, de akár az Imola Udvarház Dessert Hotelben is. Az utalványt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mai címen tudják igényelni vagy telefonon a +36 36 516-180-as telefonszámon. Az utalást követően postázzák az utalványt vagy e-mailben küldik el. A Macok ételrendelést is felvesz, mi több, gyermekmenü is rendelhető. A rendelést 10-15 óra között lehet eladni a fenti számon. 

adakozas mrsushi2Mr. Sushi, Eger

Az étteremben sorszámozott vásárlási utalvány kapható nyomtatott formában. Címletük 5.000 és 10.000 forint. A bónok személyesen vehetők majd át az étteremben. Érvényességi ideje a vásárlástól számított 90 nap. Az ázsiai ízek kedvelőinek sem kell otthonukban nélkülözni a specialitásokat, az étterem a rendeléseket ezen a linken https://www.mistersushi.hu/hazhozszallitas/ vagy a +36 36 615-442 számon várja. 

adakozas trifla2Trifla, Eger

Gál Gábor tulajdonos séf azt közölte: a déli menü kiszállítása mellett kínálnak ajándékutalványokat is, amelynek felhasználásakor a vendégek további 20 % kedvezményben részesülnek a Triflában. Az étterem ugyancsak szállít ki ételt, méghozzá ingyenesen, a rendeléseket 11 óráig lehet leadni. A napi menü előre egy hétre is kérhető. 

st andrea 05

adakozas vlgállomás3Végállomás Bistorant, Miskolc

Az étterem arra használja a kényszerpihenőt, hogy felújítsa a helyet. Azt követően, amíg a házhozszállítás fedezi költségeiket, kitartanak. Ajándékutalványok 10.000 forintos címletben érhető el, és egy évig érvényes. Megvásárolni akkor tudják a vendégek, amikor újra kinyithat a Bistorant.

adakozas zips2zip's BEER & Tapas, Miskolc

Halász Norbert ügyvezető és (rész)tulajdonos közölte: a zip's brewhouse üzletben megvásárolható gift card a zip's csoporton belül minden üzletbe (zip's brewhouse; zip's BEER and Tapas; Bomboloni Miskolc by zip's) érvényes. 

 

Észak-Alföld

 

adakozas ikon2IKON, Debrecen
„Otthon maradni menő" szlogennel a hajdúsági étterem is megkezdte a kiszállítást. A rendelhető ételek listája IDE KATTINTVA érhető el. A rendeléseket keddtől-szombatig, 11:30-tól 20 óráig lehet leadni telefonon a +36 30 555-7766-os számon vagy a foglaláEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Az étteremben kapható utalvány is, igény szerint 5, 10 vagy 20 ezer forint értékben. Aki most vásárol belőle, féláron juthat hozzá, amenniyben az IKON húsvéti csomgjainak valamelyikét is megrendeli.

adakozas liliomfi2Liliomfi, Szolnok
Kiszállítás eddig is volt és amíg más törvényi intézkedés nem lesz, addig tarják is, hétköznap 11 órától 21 óráig, hétvégén 12 órától 21 óráig. Kedvezményes árú heti ajánlattal is készültek a vendégeiknek, hogy a nehezebb helyzetben lévők is tudjanak kedvükre valót rendelni. Ajándékutalványuk is van, 5000 forintos címletben kapható, a felhasználhatósági ideje pedig az átvételtől számított 1 év. A vouchereket személyesen vagy postai úton tudják eljuttatni vendégeknek.

 

 Dél-Alföld

 

adakozas alkimista2Alkimista Kulináris Műhely, Szeged

Katkó Kriszta, az Alkimista séfje arról tájékoztatta portálunkat, hogy a www.alkimistaszeged.hu címen lehet megvásárolni ajándékutalványukat. Csúcséttermi élményhez igazodó, nagyon dekoratív, de elektronikus formájú utalványt tesznek elérhetővé. Az ár fix, mint az összes vacsoráé az étteremben: 17.500 forint/fő. 

adakozas hargita2Kisvendéglő a Hargitához, Békéscsaba
A 2020-ban lejáró ajándékutalványaik érvényességi idejét idén december 30-ig meghosszabbították. Az étterem napi menüt házhoz is szállít, a megrendeléshez előrendelés szükséges, Ez azt jelenti, hogy az "A" és "B" menüt következő napra tudják a vendégek megrendelni, a "C" menü tárgynapra is kérhető. Hétvégén is főznek, ezzel is segítve az idősebb korosztályt, hogy ne kelljen kimozdulniuk otthonukból. A rendeléseket a +36 66 435-419-es telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudjuk fogadni.

adakozas tanyacsarda3Tanyacsárda, Lajosmizse

Az alföldi csárdában korábban is vásárolható volt ajándékutalvány, ami jelenleg is elérhető. Postázzák vagy személyesen veheti át a vendég a vouchert egy megbeszélt időpontban. Érvényessége egyelőre 2020. december 30., de az étterem az idő előre haladtával folyamatosan meghosszabbítja a lejárati időt. Húsvétra biztosítanak elviteli lehetőséget, emellett folyatosan keresik a további lehetőségeket is.

 

Közép-Magyarország

 

adakozas standre2Bistro St.André, Szentendre

Ajándékutalvány megvételére korábban is volt mód, reménykednek benne, hogy a visszatérő vendégeik élnek majd a lehetőséggel. Az értéke 5.000 forinttól indul, felső határ nincs. A voucherek egy évig felhasználhatók. Az utalványokat emailen vagy postai úton is el tudják küldeni vagy nyitást követően személyesen vehetők át az étteremben. Ebédrendelést felvesznek, nyitva tartás: hétfőtől-vasárnapig, 11-20 óra között. Az előrendelést bármelyik nap leadhatja a vendég a +36 26 952-113 vagy 36 30 214-0202 számon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

gf 2019 4 04adakozas rosinante1Rosinante, Szigetmonostor

Az étteremben a kiállítástól számított 2 évig érvényes ajándékutalványokat lehet vásárolni. A legkisebb érték 5000 forintos, felhasználáskor + 10 százalékot hozzáírnak kedvezményként az utalvány összegéhez. Az utalványokat e-mailben küldik. A vouchereket nemcsak az étteremben, hanem a Stílusos Vidéki Szálloda részben is fel lehet használni.Telefonszám: 06-26722-000, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Balaton

 

adakozas chatesu2Chateau Visz, Visz

Már vásárolható a kastély éttermébe utalvány, amit személyre szabva állítanak össze a vendégeknek. Ezt e-mailben küldik el, miután az ellenértéket kiegyenlítette az igénylő. A bón 2020 végéig érvényes lesz.

adakozas kistücsök2Kistücsök, Balatonszemes

Csapody Balázs tulajdonos kérdésünkre közölte: nálunk 10.000 forintos címletekben vásárolható voucher, amit postai úton tudnak eljuttatni.

 

adakozas kovirag2Kővirág, Köveskál
Éttermi vagy szállás szolgáltatásra szabad felhasználású vouchert kínálnak a kívánt értékben. Az utalvány vásárláshoz az összeget a következő számlaszámra várják: ERSTE BANK 11600006-00000000-21973963, Kővirág Kft. Köveskál Fő út 9/A. A közlemény rovatba a levélváltás során használt e-mail címet, és lakcímet kérik feltüntetni. Az összeg beérkezéséről tájékoztatják a vásárlót, és nyomtatott vouchert küldenek. Kérésre postázzák is az utalványt. Az utalvány a kiállítástól számított egy éven belül felhasználható.

adakozas laposa2Laposa Borbirtok, Badacsony

A badacsonyi borbirtok látogatására vásárolható ajándékutalvány két fő részére szól, amely egy 6 tételes borkóstoló elfogyasztására jogosít fel. Emellett a Laposa Birtokra szóló 9 990 forintos voucher egy különleges gourmet tálat is tartalmaz. Az utalvány a vásárlás napjától számított egy évig váltható be. A család által üzemeltett Habelány étterembe hamarosan szintén elérhető lesz utalvány.


adakozas nekedfoztem2Neked főztem, Balatonfüred
Ajándékutalvány vásárlása működik a füredi vendéglátóhelyen is, annak értéke nincs előre megszabva, bármekkora összegről ki tudják állítani a vouchert. Az igénylést e-mailen vagy itt az ltterem Facebbok-oldalán messengerben fogadják, átvétele megállapodás kérdése  közölte érdeklődésünkre Petró Gábor. A beváltani 2020. december 31.ig lehet az utalványt. Jelen helyzetben az újranyitásukról nem tudott pontos információval szolgálni.

adakozas sparhelt2Sparhelt Bistro, Balatonfüred

Az étteremnél 20.000, 15.000 és 10.000 forintos értékben kapható ajándékutalvány, amely 2020. december 30-ig érvényes. Ajándékutalványt eddig személyesen vásárolhattak nyitvatartási időben, erre akkor kerülhet sor ismét, ha újra kinyithatnak az éttermek. Az utalványt postázni is tudják, ebben az esetben átutalással tudnak az érdeklődők fizetni. További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Rendelések leadását, amelyet Füreden ingyen szállítanak ki, a +36 70 639-9944 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várják. Az ételt az étteremben is át lehet venni, a környező településekre kis felárral vállalják a kiszállítást.

 

Közép-Dunántúl

 

adakozas kirstály2Kristály Imperial Hotel**** & Esterházy Étterem, Tata

A speciális helyzetre való tekintettel az elkövetkezendő hetekben SZÉP kártyás fizetéssel megvásárolt csomagjaik és értékutalványaik felhasználhatóságát a vendégek nyugalma és biztonsága érdekében 2021.12.20-ig felhasználhatóvá tették. Ezen kívül a hotel arra szeretné ösztönözni a vendégeket, hogy idén – a járvány elvonultával – utazzanak belföldön. A szálloda csomagjainak vásárlása esetén a csomag értéknek 10 %- a felhasználható a hotel szolgáltatásaira. Értékutalványaik és szolgáltatás utalványaik esetén pedig +10 % összeget írnak jóvá az utalványon, megköszönve, a segítséget. Ajánlott csomagjaik: https://hotelkristaly.eu/csomagajanlatok/?fbclid=IwAR36HoUjwgtb2b3WwlC3a4Mas-Fc4X4Qd2HhAG3GAIn76NGGwfm54Z_BENg

lavender 07

adakozas platán2Platán, Tata
Az étteremben eddig is lehetett vouchert vásárolni, s ez így marad a továbbiakban is. Arról egyelőre nem született döntés, hogy a kötelező bezárást követően miként juthatnak az utalványhoz a vendégek.

Dél-Dunántúl

 

adakozas almalomb2Almalomb, Hosszúhetény

Csaplár Judit arról tájékoztatott bennünket, hogy náluk is kapható ajándékutalvány, több éve működtetik a rendszert. A bónt 5000 forintos címletenként lehet megvásárolni az étterem honlapján keresztül (www.almalomb.hu). Az úgynevezett gift-up rendszer által küldött kódot elég, ha bemondja a vendég, amit az étterem a gift-up felületen kezelni tud. Az érvényességet meghosszabbították a szokásos 3 hónapról 6 hónapra. Az étterem saját termékeit a vendégek meg is vásárolhatják.

adakozas balkán2Balkán Bistro, Pécs

Wéber Tamás elmondta: nálunk korábban is volt ajándékutalvány vásárlására lehetőség, de már elkészült az online utalvány is, hogy ne kelljen postázni a papíralapú kártyákat, hanem a vendég elektronikus úton is megkaphassa.

percze 04

adakozas palkonya2PalKonyha, Palkonya

A gasztrofalu népszerű vendéglátóhelyén ugyancsak lehet vásárolni utalványt, tudtuk meg Pauli Zoltán tulajdonostól, amit a kért névértékre állítanak ki. Digitálisan, pdf formátumban tudják elküldeni a vouchert, amely itt érhető el: https://panzio.palkonyha.hu  

 

Nyugat-Dunántúl

 


adakozas bonnechance2Bonne Chance, Bázakerettye

A zalai étteremben is kapható ajándékutalvány, amelyre hamarosan külön kampányban is felhívják vendégeik figyelmét. Emellett a vendéglátóhely házhozszállítást is vállal, az étlap elérhető az étterem honlapján. A rendeléseket az alábbi számon várják: +36 93 348-051.

adakozas lamareda2

La Maréda, Győr

A megyeszékhely kitűnő éttermében évek óta forgalmaznak ajándékutalványt. A címletek: 5.000, 10.000, 15.000, 20.000,és 25 000 forint. A bónokat személyesen lehet átvenni a kényszerű bezárás után, értéküket csak készpénzben lehet kiegyenlíteni. Érvényességük egy év. A nehéz napokban még arra is maradt erejük, hogy a Petz Aladár megyei oktatókórház dolgozóinak is készítsenek ebédet.

adakozas pajta2Pajta, Őriszentpéter

Ajándékkártyájukat egy űrlap (http://pajta.hu/ajandekkartya) segítségével egyszerűen megrendelhetik a jövőbeni vendégek. A kitöltést követően emailben küldik az utalványt, amit egyszerűen kinyomtathatnak. Az utalványról számlát állítanak ki, a fizetendő összeget átutalással lehet kiegyenlíteni. Probléma esetén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 06 70 320-7924 telefonszámon lehet segítséget kérni. Az utalványokat az alábbiakra lehet felhasználni: degusztációs ételsor (9 fogás) - 15.000Ft/fő; őrségi kóstoló (4 fogás) - 10.500Ft/fő; őrségi kóstoló (3 fogás) - 8.500Ft/fő; illetve az utalványok 5.000, 10.000, 15.000, 20.000 forint értékben is megrendelhetők.

lamareda 05

adakozas tannin2Tannin Resto, Zalaegerszeg

Az étteremben 5000 forintos tételekben kapható az ajándékutalvány, amelynek lejárati ideje a vásárlástól számított egy év. Átvétele telefonos egyeztetés alapján történhet az alábbi telefonszámon: 06 30 817-7222

 

BUDAPEST 

 

adakozas aranykaviár2

 Arany Kaviár

Az idén 30 éves étteremben az utalványt a vendég által meghatározott összegről vagy a kedvenc menüsorának megfelelő összegről állítják ki, hogy a vásárló egy igazi kulináris élmény részese lehessen. Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -n, vagy a +36 1 201-6737-es számon lehet. A pompás Kaviár falatokat otthonunkban is megízlelhetjük, az étterem házhoz szállítja specialitásait, rendelni a webshopon keresztül lehet. Az étterem kínálatában húsvéti csomag is elérhető.

adakozas araz2Araz

Az erzsébetvárosi étterem már saját maga is elindított egy kampányt ajándékutalványaik népszerűsítésére. A voucherek online rendszerükön keresztül vásárolhatók meg, pár egyszerű lépésben. Miután a vendég kiválasztotta a kívánt programot vagy értéket, majd bankkártyával fizetett, a rendszer automatikusan elküldi az utalványt, amelyet 1 évig használhat fel az Arazban. Az utalvány nem átruházható, nem értékesíthető és nem váltható át készpénzre.Ajándékutalványokkal kapcsolatos információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Az étterem is csatlakozott az #etesdadokit akcióhoz.

adakozas babel2Babel

A tavaly Michelin-csillagot szerzett étterembe e-mailen tudnak a vendégek vouchert igényelni, és így is kapják meg a visszaigazolást. Az utalvány 2020 év végéig érvényes. A bón öt- és a tíz fogásos menüre váltható be (a Babelnél ez egyébként ugyanaz az árkategória). További információ: +36 70 600-0800. A csoporthoz tartozó Kiosk Pest, Kiosk Buda és Piazza házhoz szállítást is vállal, a rendelést itt lehet leadni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36 70 311-1969.

babel 02

adakozas bobo2Bobo Restaurant

Urgyán Krisztina, a Haris Park irodavezetője érdeklődésünkre elárulta, hogy utalványt már a válság előtt is értékesítettek. A voucher 20.000 forintos címletben kapható, 3 hónapos lejárati idővel. Jelenleg az étterem egyébként házhoz is szállít, a rendelés mellett a voucher is átvehető minden nap 11 és 18 óra között. A járvány megfékezése érdekében újranyitásig a Haris Park helyett otthonában élvezheti a Bobo ízeit, naponta megújuló kínálatuk elvitelre (Bobo-Drive-In) és házhoz szállításra is elérhető. Rendelésével most támogathatja a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt. Tel: +36 70 772-2665.

adakozas borssó2Borssó

Ajándékutalványt a válság előtt is lehetett vásárolni, gyakorlatilag bármilyen címletben ki tudják állítani. Miután a vendég átutalta az összeget az étterem bankszámlájára, ajánlott levélben postázták el számára a vouchert.

adakozas greatbistro2Great Bistro

Az étteremben 5.000 10.000 15.000 es 20.000 forintos utalványokat lehet vásárolni. A vouchereket a kényszerű zárva tartás miatt az étterem honlapján található webshopban lehet kiválasztani és kifizetni.

adakozas laperle2La Perle Noire

A francia konyhát előnyben részesítő étteremben is hozzá lehet jutni ajándékutalványhoz, Közölte Gendur András tulajdonos, amit a vendég által kért névértékre állítanak ki. Digitálisan, pdf formátumban tudják kiküldeni a vásárlónak. A "stayhome" mellé az "eathome" is bekerült az étterem napi feladatai közé, úgy vélik, azzal tudnak vendégeikre vigyázni, hogy a szokásos finomságokat házhoz viszik. Ételt a Wolton és a Netpincéren lehet rendelni. 

gourmet fesztival 2018 cikk 04

adakozas laurel2Laurel

Bathory Gergő tulajdonostól megtudtuk, hogy az ajándékutalványukat bármilyen összegben meg lehet vásárolni. E-mailben lehet igényelni, az értékét banki átutalással tudják a vendégek kifizetni. Sorszámozott, névre szóló utalványt állítanak ki, amelynek hitelessége a név es sorszám egyezésén alapul, ezért elektronikusan is el tudják küldeni. Egy főre 30-45 ezer értékben érdemes számolni, annak függvényében, hogy melyik menüt kívánja a vendég elfogyasztani, illetve hogy választ-e a menühöz borsort. Az étterem hirdetett egy játékot is a social médiában, #laurelchallenge hashtaggel.

adakozas manna2Manna

A budavári alagút felett található étterem is készíti már saját utalványait, amelyeket 5000 és 10.000 forintos értékben lehet megvásárolni, tájékoztatta portálunkat Csigaházi Balázs, üzletvezető. A vendégek bankkártyás utalással tudják megvenni a vouchereket, amelyeket e-mailben küldenek el számukra. A bónok ez év végéig lesznek felhasználhatók. Az étteremnél két- és háromfogásos "stayathome" menüt lehet rendelni.

adakozas onyx2Onyx

Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének reservation menedzsere, Takács Dóra közölte: ajándékutalványokkal hosszú évek óta foglalkoznak, amelyek természetesen jelenleg is elérhetők a kínálatban. A voucher értéke teljesen szabadon választott, a megrendelő döntésén múlik. A jelenlegi helyzetben az utalvány ellenértékét banki átutalással tudják a vásárlók kiegyenlíteni. Ha az összeg megérkezik az Onyx számlájára, az utalványt pdf formátumban, emailben küldik el. Az utalványok korábban 6 hónapig voltak érvényesek, viszont a bizonytalan helyzetben a március 15. után kiállított voucherek érvényessége 1 év (a kiállítástól számítva).

gourmet fesztival 2018 cikk 10

adakozas petrus2Petrus

Az évek óta Bib Gourmand minősítést elnyerő bisztró tulajdonosa, Feke Zoltán elmondta: ajándékutalvány már a vendéglátóhely megnyitása óta létezik. Az összeget általában a vendég határozza meg, az étterem munkatársai annak alapján állítják ki a vouchert.

adakozas salt2Salt

Az étterembe beváltható ajándékutalvány az alábbi link alatt elérhető el: https://saltbudapest.com/hu/ajandekkartya/, tetszőleges értékben. Fizetni banki átutalással lehetséges. A voucher a kiváltástól számított egy évig érvényes. És akkor egy igazi különlegesség, íme a SALT DELI. Aki egy kis SALT élményt cempészne otthonába, immár megteheti. Tóth Szilárd séf frissen sütött kenyereit, az étterem házi vaját és a Szatmár Dry Cured érlelt mangalica sonkáját Boldizsár Máté szállítja házhoz, válogatott borokkal együtt. A rendelés minden szombaton 17 óráig adható le, és a következő héten keddre/péntekre kérhető a kiszállítás.

adakozas stika2Stika

Tamáska Mihály arról tájékoztatta portálunkat, hogy ajándékutalvány vásárlására régebben is volt lehetőség, amelynek összegét a vendég határozhatta meg saját magának. Tulajdonképpen akár aznap vagy másnap hozzájuthatott. Érvényességként az adott naptári évet preferálja a vendéglő.

adakozas vorospk2Vörös Postakocsi

A legendás Ráday utcai étteremben is kaphatók utalványok, amelyek darabja 5000 forintba kerül, és banki átutalással (előre) vagy utánvétellel lehet megvásárolni. Az utalványt elpostázzák a vevő posta- vagy e-mail címére, tudatta portálunkkal Csákvári János menedzser. A voucher 2020. december 30.-ig érvényes, de elképzelhető, hogy tovább is, hiszen alapesetben a bón 6 hónapig valid, ám jelen pillanatban nem tudható, mikor nyithatnak ki újra az éttermek.

 

 

Címkefelhő