Skip to main content

Minőségi vacsora, kedvezményes áron

| Gourmet Riporter | Terülj, terülj!

Októberben ismét lesz Országos Étterem Hét, amelynek keretében Magyarország számos kiváló éttermében fogyaszthatnak el a vendégek egy három fogásból álló menüt. Az előfoglalás szeptember 20-án kezdődik, érdemes feljegyezni a naptárba!

 

Népszerű kezdeményezés az Országos Étterem Hét, hiszen kiváló éttermek konyháját ízlelhetjük meg kedvezményes áron: egy háromfogásos menü már 3300 forintért elérhető (néhány exkluzív étterem prémium menüsorokkal is készül, amelyek 4900 forintba kerülnek).

A következő Országos Étterem Hetet az ősz derekán, október 9. és 15. között rendezik meg a szervezők, több mint száz remek étterem részvételével. Asztalfoglalás kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon keresztül lehetséges. Érdemes észben tartani az előfoglalás dátumát (szeptember 20.), mert a minőségi vendéglátás érdekében helyek csak korlátozott számban lesznek elérhetők.

étterem hét 01

Az idén tavasszal rendezett Étterem Hét a vendégek és a résztvevő éttermek számát, valamint a visszajelzéseket tekintve is remekül sikerült – tájékoztatott a szervező Dining City. Az akcióban 26 ezer vendég falatozott szerte az országban. A nagy érdeklődés mellett a legfontosabb szempont, hogy mennyire voltak elégedettek a vendégek a programban résztvevő vendéglátóhelyekkel. A több mint háromezer, vendégek által visszaküldött értékelés átlaga az 5 pontos skálán 4,59 lett.

Az éttermeknek jól felfogott érdeke, hogy a vacsorára érkezők elégedetten távozzanak, hiszen ha a vendég finom ételeket fogyaszt, előzékeny kiszolgálásban van része, máskor is visszalátogathat. Ezért az éttermek igyekeznek saját konyhájuk legjavát bemutatni az Országos Étterem Hét alkalmával.

 

 

Címkefelhő