Skip to main content

Főzze ki magát Thaiföldre!

| Gourmet Riporter | Terülj, terülj!

Szereti a thai konyhát? Szeret főzni is? Netán szokott thai ételeket főzni? Miért nem mutatod meg tudásod ország-világnak? Ha bátor, ügyes és egy kis szerencséje is van, tudását tovább is fejlesztheti Thaiföld fővárosában, Bangkok legtekintélyesebb főzőiskolájában.

 

Mit kell ehhez tennie? Töltse le az Ízletes Thai Étel Receptek című receptgyűjteményt a thaireceptek.com oldalról. Válasszon ki egyet a receptek közül és készítse el az ételt. A főzés folyamatáról készítsen egy legfeljebb 5 perces videót, majd töltse fel a YouTube-ra és ossza meg barátaival a Facebookon. A megosztáshoz használja a #FOZDKIMAGADTHAIFOLDRE hashtaget. A videó linkjét küldje el a Thaiföldi Királyság budapesti nagykövetségének e-mail címére, amely a következő: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezt követően már csak annyi a teendője, hogy figyelje a nagykövetség YouTube csatornáját, ahová felkerül videója a „Főzd ki magad Thaiföldre” lejátszási listába. A beérkezett filmek közül a zsűri tízet választ ki, amelyek közül a legjobbnak ítélt kisfilm készítője utazhat el párjával Thaiföldre.

A két főre szóló utazás tartalmazza a Budapest-Dubai-Bangkok-Dubai-Budapest repülőjegyet az Emirates légitársasággal repülőtéri illetékkel együtt. A nyertes három éjszakát Bangkokban, hármat pedig a tengerparti Pattayán tölthet el egy négycsillagos szállodában, reggelivel.

thai fesztivál 03

Emellett a győztes részt vehet egy félnapos főzőiskolai kurzuson a híres Blue Elephant Főzőiskolában. Természetesen a helyszínek közötti utazást, valamint a teljes körű betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást szintén tartalmazza a nyeremény, nem tartalmazza ugyanakkor az étkezéseket, a költőpénzt, az esetleges helyi programokat. A nyeremény nem átruházható és értéke készpénzre nem váltható.

Nem kell elkeseredniük azoknak sem, akik lemaradnak a fődíjról, mert a 2-10. helyezettek értékes ajándékcsomagot kapnak. A beküldési határidő augusztus 31-e éjfél. Az eredményhirdetésre szeptember 10-én kerül sor a Thai Fesztiválon a városligeti Vajdahunyad várában. A nyereményutazás szeptember 15 és 2017. december 10. között vehető igénybe.

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 18. életév, cselekvőképesség, továbbá a tíz kiválasztott döntősnek (vagy képviselőjének) részt kell vennie a szeptember 10-én délután két órakor, a budapesti Vajdahunyad várában kezdődő Thai Fesztiválon, hogy nyereményüket a helyszínen vehessék át.

Fotó: thaireceptek.com

Címkefelhő