Skip to main content

Karácsonyi kuglóffal kedveskedik a luxusszálló

| Gourmet Riporter | Kés, Villa, Iránytű

A Matild Palota autentikus hálaadásnapi és karácsonyi gasztronómiai élményekkel, valamint két újévi bulival várja vendégeit az ünnepi időszakban. A szálloda az ünnepi időszakban különleges gasztronómiai fogásokkal készül, míg az év utolsó napján exkluzív, világszínvonalú fellépőket felvonultató szilveszteri partinak ad otthont.

 

A hálaadás (angolul Thanksgiving), az észak-amerikai kontinens egyik legfontosabb ünnepe, az őszi betakarítások után tartják, hálaadás a termésért Istennek. Ennek megfelelően a Spago by Wolfgang Puck Budapest csapata is tradicionális ünnepi fogásokkal készül.

matild 08 mp

November 30-ig elérhető a Spago elviteles hálaadásnapi családi ajánlata, a vacsoramenü autentikus amerikai ízvilágot csempész az otthonokba és 4-6 főre elegendő. A menüben megtalálható a sütőtökleves, a ropogósra sült pulyka és az almás vagy sütőtökös pite is, az ünnepi ételekhez illő borok is megkóstolhatók.

matild 02 tg

November 25-én különleges háromfogásos hálaadásnapi menüt kóstolhatnak az ebéd- és vacsoraidőben betérő vendégek. Az étlapon megtalálható lesz a királyrákkal gazdagított sütőtökleves és a klasszikus grillezett pulyka ratte burgonyapürével, zöldbabbal, vörösáfonyával és gravy mártással.

matild 05 tok

A karácsonyi időszakban is különleges ünnepi menükkel várják a vendégeket az étterem. December 1-23. között hétköznaponként 12-15 óra között háromfogásos karácsonyi ebédként pácolt pisztrángfilé, párolt marhapofa és mézeskalácsos créme brûlée kerül az ünnepi asztalra, a vendégeknek ajándék karácsonyi kuglóffal is kedveskednek az étteremben. Szenteste, 18-22 óra között négyfogásos à la carte, míg 25-én 12:30-16:30 között különleges karácsonyi à la carte fogásokat kóstolhatnak meg a Spago vendégei.

matild 06 toktor

Ha a partira vágyók a város egyik legsikkesebb helyén szeretnék eltölteni az év utolsó éjszakáját, a Matild Palota két szilveszteri partija közül választhatnak. A License to Party a Spago Budapestben keretében a vendégeket első osztályú zenészek, egy DJ és egy bűvész világszínvonalú előadása szórakoztatja majd.

matild 03

Az estét a programok mellett pompás ünnepi vacsora és italválaszték, valamint elsőrangú kiszolgálás teszi emlékezetessé. Az érdeklődők két ajánlat − szilveszteri vacsora valamint vacsora és parti − közül választhatnak, amelyek Szántó István vezető séf és csapata által készített három- vagy négyfogásos, exkluzív ünnepi menüt tartalmaznak.

matild 04 soml

A szilveszteri csillogás a Matild Café & Cabaret-ban parti keretében a vendégek ötfogásos vacsorával, valamint egy varázslatos, csillogással, pezsgővel és meglepetésekkel teli partival köszönthetik az újévet. A páratlan hangulatú történelmi kávéházban, a Matild Café & Cabaret-ban lélegzetelállító akrobatikus show, táncosok és a Latte Maffiato zenekar műsora kápráztatja a vendégeket. Az est során Franz Pichler vezető séf és csapata által készített ötfogásos menüt szolgálják fel, amit hajnalig tartó buli követ.

 

Fotó: Matild Palace

 

Címkefelhő