Skip to main content

Óriáspalacsinta és gofri a sugárúton

| Gourmet Riporter | Kávéház

Október 25-től már nemcsak a jeges finomságok kedvelőinek, hanem a palacsintarajongóknak is érdemes lesz az Andrássy úti Hisztéria Cremariába ellátogatni. A cukrászdában ugyanis a sütemény- és fagylaltválaszték mellett immár óriáspalacsintával és gofrival is kedveskednek a vendégeknek. Ott jártunk a tesztelésen, érdemes lesz felkeresni a cukrászdát.

 

Gőzölög a vadonatúj óriáspalacsinta-sütőn a palacsintatészta, még néhány igazítás, és a tányérra is kerül mindenki kedvence. Ipacs Balázs mestercukrász és Baranyi Balázs kreatív munkatárs egymás után önti a palacsintákat, hogy tesztelje az ideális ízesítéseket. Hogy milyen finomságok kerülnek az édességre, egyelőre nem árulhatjuk el a tesztfázis miatt.

hisztéria 01

Az óriáspalacsintákat egyelőre három féle ízesítéssel kérhetik majd a palacsintát kedvelők, a Hisztéria saját készítésű sárgabarack-, eper- és áfonyaszószával, valamint nutellával, vanília- és csokoládé fagylalttal – árulta el honlapunknak Ipacs Balázs a Hisztéria cukrászmestere. Természetesen a finomságról nem hiányozhat a minőségi tejszínhab sem.

hisztéria 04

De nem csak palacsintát rendelhetnek a cukrászdába ellátogatók, megkóstolhatják a fahéjjal és reszelt citromhéjjal ízesített kelt tésztából készült gofrit is. A másik finomságra ugyancsak kerülnek szószok, gyümölcsök, fagylaltok, folyik az íz ízlelés, kísérletezés, hogy mire a vendégek érkeznek, a legfinomabb kreációk közül választhassanak. Érdemes megjegyezni az október 25-i dátumot, mert ropogós, enyhén citrusos tésztát melegen ajánljuk. Az őszi-téli időszakban a cukrászda reggel 9-től este 21 óráig várja vendégeit.

hisztéria 06

Ha ön is szívesen megkóstolná a Hisztéria palacsintáját vagy gofriját, látogasson el a Gourmet Riporter Facebook oldalára, ahol két személyre szóló édes meghívást nyerhet! https://www.facebook.com/Gourmet-Riporter-1891384331109546/ Jó játékot kívánunk! 

 

Címkefelhő