Skip to main content

Meghökkentő ételek találkozója a klasszikusokkal

| Gourmet Riporter | Képriport

A Gourmet Fesztiválra kilátogatók tányérjaira olyan különlegességek kerültek idén, mint a hagymás-véres csiga, borjúszív, velő, mákos lángos, cirok, borotvált tészta, bárányköfte vagy az osztriga yuzuszósszal. Az ínyencek persze megkóstolhattak igazi klasszikusokat is, ilyen volt a Paris Brest, az empanada, vagy tagine. Galériánkban mindezek mellett még sok érdekességet talál, lapozgasson bátran!

  • 2GF24 40.jpg
  • 2GF24 02.jpg
  • 2GF24 48.jpg
  • 2GF24 06.jpg
  • 2GF24 30.jpg
  • 2GF24 17.jpg
  • 2GF24 56.jpg
  • 2GF24 27.jpg
  • 2GF24 26.jpg
  • 2GF24 49.jpg
  • 2GF24 42.jpg
  • 2GF24 46.jpg
  • 2GF24 41.jpg
  • 2GF24 18.jpg
  • 2GF24 39.jpg
  • 2GF24 07.jpg
  • 2GF24 15.jpg
  • 2GF24 34.jpg
  • 2GF24 44.jpg
  • 2GF24 08.jpg
  • 2GF24 14.jpg
  • 2GF24 51.jpg
  • 2GF24 36.jpg
  • 2GF24 16.jpg
  • 2GF24 20.jpg
  • 2GF24 19.jpg
  • 2GF24 21.jpg
  • 2GF24 23.jpg
  • 2GF24 03.jpg
  • 2GF24 55.jpg
  • 2GF24 45.jpg
  • 2GF24 29.jpg
  • 2GF24 09.jpg
  • 2GF24 54.jpg
  • 2GF24 33.jpg
  • 2GF24 35.jpg
  • 2GF24 52.jpg
  • 2GF24 43.jpg
  • 2GF24 53.jpg
  • 2GF24 47.jpg
  • 2GF24 32.jpg
  • 2GF24 10.jpg
  • 2GF24 37.jpg
  • 2GF24 05.jpg
  • 2GF24 31.jpg
  • 2GF24 28.jpg
  • 2GF24 25.jpg
  • 2GF24 22.jpg
  • 2GF24 38.jpg
  • 2GF24 24.jpg
  • 2GF24 50.jpg
  • 2GF24 11.jpg
  • 2GF24 04.jpg
  • 2GF24 01.jpg
  • 2GF24 12.jpg

Címkefelhő