Skip to main content

Mészáros Ádám otthagyja a csillagokat

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

michelin gala 04 miniA fiatal séf az első magyar szakács, aki csapatával Közép-Kelet-Európában két Michelin-csillagot szerzett az Onyx étteremnek. A sikeres évek után úgy döntött, új kihívásokat keres és a Felix Kitchen&Barban folytatja pályafutását.

 

Új állomáshelyén a szakmai stábbal együttműködve kreatív séfként vesz részt az éttermi munkában. Fő feladataként új projekt felépítésébe is kezd – olvasható a Mészáros Ádám váltásáról kiadott sajtóközleményben, Döntésében közrejátszott a munka és a magánélet összehangolása, az önfejlesztés, valamint saját ötletek megvalósítása egyaránt.

Életem egyik legsikeresebb időszaka volt az utóbbi kilenc év, számomra is nehéz volt a döntés meghozatala. Az érzelmek széles skáláját bejártuk decemberben, de végül rendezetten folytattuk a munkát, és együttműködésben menedzseltük a távozásom folyamatát – közölte a séf. Hozzátette: új technikákkal és alapanyagokkal kísérletezik jelenleg, amelyek segítségével a gasztronómiai élményt is új szintre igyekszik emelni.

Címkefelhő