Skip to main content

Ha Bükk, akkor gyógynövénytúra

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

gyuriba 01mini

Újra Gyógynövénynapok Bükkszenkereszten. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember július 8-9-én tizenegyedik alkalommal várja a tanulni, túrázni szerető közönséget.

Aki még nem járt a Gyógynövénynapokon, mindenképpen érdemes ellátogatnia, hiszen két nap alatt rengeteget tanulhat a gyógynövényekről, és megismerheti a természet szépségét. Aki pedig már járt Bükkszentkereszten, vélhetően nem kell sokat nógatni, hogy visszatérjen a hangulatos gyógynövényünnepre.

A Gyógynövénynapok természetesen idén is ingyenes, a rendezvényre nincs belépő vagy regisztráció. Nem kell fizetni a Nagysátorban és a Közösségi Házban tartandó előadásokért, a szűrővizsgálatokért, a Diabess sátorban igénybe vehető vérvételért és Soltész Erzsébet dietetikus személyre szabott, ingyenes táplálkozási tanácsaiért.

Az ingyenesség alól kevés kivétel van, a gyógynövénykertben tett látogatások és a túrák néhány száz forintba kerülnek, illetve a helyi általános iskola tornatermében az alternatív egészségügyi tanácsadók által végzett kezelésekért is érdemes egy szimbolikus összeget (legfeljebb 1000 forint) félretenni. További információkért és a részletes programért kattintson IDE!

Címkefelhő