Skip to main content

Fanatizmus és hagyomány a Hosszú Tányérban

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Egyre több kistelepülésen nyílik minőségi szolgáltatásokat kínáló vendéglátóhely. Akár egy piciny faluban is lehet egyedi a kínálat,  ahol gondossággal, a technológiai kívánalmakat betartva készülő ételekkel találkozhasson a vendég.

 

Szükség lenne helyi piacokra vagy olyan összeköttetésre, ahol a helyi termelők és a gasztronómia szereplői találkozhatnak – vélekedett a Magyar Hírlapnak Hosszú Franciska, a Hosszú Tányér tulajdonosa. Hogy ezt mire alapozza? A közelmúltban Olaszországban járt egy tanulmányúton, amelynek keretében számos, helyi termelők és vendéglátók közötti együttműködést figyelhetett meg.

hosszutanyer 02

A CIKK FOLYTATÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL.

 

Fotó: Hosszú Tányér

Címkefelhő