Egy után még kettő: osztódik a MÁK

popup mak miniA budapesti MÁK Bistro vezetése úgy döntött, hogy a vendéglátóhely nyitásáig, előreküldik pop-upjaikat, hogy a város különböző pontjain terjesszék a MÁK-életérzést.

Cikk folytatása

Az úriember, aki 200 éve járja körbe a világot

jwalker miniFogyasztják politikusok és popsztárok. Népszerűsége évszázadok óta töretlen. A Johnnie Walker márka születésének kétszázadik évfordulója éppen a pandémia idejére esett, de ez sem szegte a kedvét a többszörös díjnyertes Anthony Wonke filmrendezőnek, hogy feldolgozza a világ egyik legismertebb skót márkájának történetét.

Cikk folytatása

Bemutatkozik a chocoMe lekvárja

tavaszi chocome miniA húsvéti csokoládékülönlegességek után sikeres termékekből készült válogatásokkal jelentkezik a chocoMe. A számos nemzetközi díjjal rendelkező angyalföldi manufaktúra édes meglepetésként egy újabb termékkategóriát vezet be: lekvárokkal kedveskedik a márka rajongóinak.

Cikk folytatása

Csomagolással a környezetért

nescafe miniA Nestlé csomagolóanyagainak száz százaléka újrahasznosítható vagy újrafelhasználható lesz 2025-re – közölte a cég. Ennek fontos lépéseként a vállalat áprilistól limitált szériában, teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja az egyik legnépszerűbb márkája, a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását. Az új formátumot a világon először a magyar fogyasztók próbálhatják ki.

Cikk folytatása

Garantált a Ferrari sikere a Forma 1-ben

ferrari miniUtolérte a változás szele a Forma-1 világát is: az eddigi champagne helyett ezentúl legalább három éven keresztül olasz pezsgővel koccintanak majd a futamok dobogósai. Nem is akármilyennel, Ferrarival.

Cikk folytatása

Gyömbér és Meggy Ale a Borsodi kínálatában

borsodi tavasz miniA Borsodi Sörgyár idén is méltóképpen üdvözli a tavaszt: a cég két különleges újdonsággal is bővítette kínálatát. A két új termék a felsőerjesztésű, szűretlen Borsodi Gyömbér Ale, valamint egyszerre savanykás és édes ízű Borsodi Meggy Ale.

Cikk folytatása

Díjat nyert a dobozközösség

rakin miniKihirdették az idei Highlights of Hungary díjazottjait, amelynek fenntarthatósági különdíját a Felelős Gasztrohős – RAKUN dobozközösség projektnek ítélték.

Cikk folytatása

Gyógynövények a Hell kínálatában

hell gyogy miniÚj termékkategóriával bővíti kínálatát a HELL ENERGY a magyar és a nemzetközi piacokon: a cég portfóliójába kerülnek a Swiss Laboratory Kft. DeLaVie és Fizzy szénsavmentes és szénsavas vitaminitalai.

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017