Fanatizmus és hagyomány a Hosszú Tányérban

hosszutanyer miniEgyre több kistelepülésen nyílik minőségi szolgáltatásokat kínáló vendéglátóhely. Akár egy piciny faluban is lehet egyedi a kínálat,  ahol gondossággal, a technológiai kívánalmakat betartva készülő ételekkel találkozhasson a vendég.

Cikk folytatása

Méztől a pálinkáig – eper minden mennyiségben

eper tahi 2022 miniA Dunakanyar egyik legszebb településén, Tahitótfaluban rendezik meg hamarosan a sokak által kedvelt eperfesztivált, amelyet idén E/FESZTIVÁL-nak neveztek el a szervezők. A május 27. és május 29. között sorra kerülő rendezvény főszereplője természetesen az eper, a piros gyümölcs kóstolása mellett játszóház, koncertek, állatsimogató, vidámpark és kézműves vásár színesíti az eseményt.

Cikk folytatása

Halmozza a díjakat a chocoMe

2021 chocome miniúA chocoMe újabb bronzérmet nyert a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen. A most kapott díjjal már 101-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

Cikk folytatása

Zöld jelzés a sáskáknak

saska miniA keleti vándorsáska új élelmiszerként történő forgalomba hozatalának engedélyezéséről döntött az Európai Unió. A rovart a jövőben fagyasztott, szárított és por formában lehet forgalmazni.

Cikk folytatása

A Stand szakácsa küzdhet tovább

dalnoki bence miniA Stand Restaurant sous chefje, Dalnoki Bence nyerte a Bocuse d'Or magyar döntőjét, így ő szerepelhet a jövő évi, budapesti európai fináléban.

Cikk folytatása

Rászorulókat támogat a villányi pincészet

sauska cuvée miniJótékonysági borral segíti az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját a SAUSKA Borászat – közölte a civll szervezet. A SAUSKA szeretet.éhség. cuvée már online is megrendelhető, a vásárlással jótékony célokat támogathatnak a borkedvelők.

Cikk folytatása

Kávé a csészében, kávé a festővásznon

kave nap 2021 miniSzeptember végén számos országban ünneplik a kávé világnapját. Itthon kilencedik alkalommal fognak össze a hazai pörkölők és baristák, hogy október 3-án, vasárnap egy hatalmas kávézóvá alakítsák át a budapesti Akvárium Klub hallját.

Cikk folytatása

Meggyes, túrókrémes süti lett Budapest desszertje

turos desszert miniA Cocó7 Cukrászda túrókrémmel és meggyel töltött, étcsokoládéba mártott süteménye nyerte el idén a Budapest desszertje díjat. A gömb alakú süteményt először az Édes Napok Budapest rendezvényen ízlelheti meg a nagyközönség a Szent István-bazilika előtt.

Cikk folytatása

Újra együtt az ételérzékeny közösség

csakamentes miniMindenmentes, egészséges egy helyen szlogennel rendezik meg a Csak a Mentes Őszi Fesztivált szeptember 18-19-én a RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központban. Az eseményen több mint negyven kiállító vesz részt, a látogatók pedig még natúrkozmetikumok készítését is elsajátíthatják.

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017