Vietnámi ételre szavazott a többség
A Gourmet Fesztivál történetében először osztották ki a Gourmet-díjakat, amellyel a fesztivál legjobb kiállítóit és legjobb ételeit ismerték el.
Két kategórában születtek díjak, az egyikben a szakmai zsűri értékelése, a másikban a fesztiválra kilátogatók szavazatai alapján. E díjak mellett a Magyar Turisztikai Ügynökség egy különdíjat is kiosztott.
Közönségdíj
A legjobb étel:
Bánh Mi - Funky Pho
A legjobb kiállító:
Bori Mami
Szakmai díj
A legjobb étel:
Tokhal bodzás íróval, eperrel - Kistücsök Étterem
A legjobb kiállító:
Anyukám Mondta Étterem
Különdíj
A Kulináris Innovációs Díjat a Rosenstein Vendéglő kapta.
Az eseményről szóló riportunkat a IDE kattintva olvashatja el.