Skip to main content

Bemutatkozik a chocoMe lekvárja

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

tavaszi chocome miniA húsvéti csokoládékülönlegességek után sikeres termékekből készült válogatásokkal jelentkezik a chocoMe. A számos nemzetközi díjjal rendelkező angyalföldi manufaktúra édes meglepetésként egy újabb termékkategóriát vezet be: lekvárokkal kedveskedik a márka rajongóinak.

A régi-új termékekre épülő Petit 21 válogatásban a nemzetközi csokoládéversenyeken hét díjat szerzett ízvariánsok kaptak főszerepet: a falatnyi étcsokoládélapocskák málna töltelékkel, piemonti mogyoró pralinéval és etióp Harrar kávétöltelékkel, valamint mangótöltelékkel vegyesen kerülnek a polcokra.

tavaszi chocome 02

Szintén igazi sztárhármasból született a Voilé 3 válogatás, amely a három első számú kedvenc és szintén többszörösen díjhalmozó, mártott desszertkülönlegesség új formációja. Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj, fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel, kandírozott gyömbér vagy mangószelet szintén sok új rajongóval gyarapíthatja a manufaktúra táborát.

tavaszi chocome 01

tavaszi chocome 031Az idén tizenegy éves, közel száz nemzetközi szakmai kitüntetéssel rendelkező chocoMe az elmúlt másfél év rendhagyó körülményei ellenére is az újítások, az innováció képviselője maradt. Ezt bizonyítandó egy újabb édesipari termékkategóriában is megjelent a piacon.

A házon belül is első gyümölcskedvencet, a mangót a Costa Ricából származó, zamatos ananásszal házasították, találkozásukból igazi lekvárkülönlegesség született. A termék ráadásul csökkentett cukortartalmú.

Címkefelhő

A rovat további hírei