Skip to main content

Eperrel, áfonyával, meggyel köszönti a tavaszt a chocoMe

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

chocomi tavasz miniA chocoMe jóvoltából tehát az idei húsvét a csodálatos színek, a gazdag ízek, a bársonyos, tavaszi csokoládémámor ünnepe lesz, amelyben mindenki találhat magának egy különleges táblányi boldogságot. 

A számos nemzetközi díjjal elismert chocoMe különlegességeiből már egy-egy falat is elég ahhoz, hogy a hétköznapjainkba egy kis pluszt hozzon, ráadásul az ünnepeket is képes extra boldogsággal, valódi ízvarázslattal feltölteni – áll a fővárosi manufaktúra közleményében. Az idei húsvéttal is együtt érkezik a finom csokifalatok és a tökéletes ajándékok ideje.

A chocoMe ezúttal olyan exkluzív megjelenésű, táblás csokoládékkal jelenik meg a piacon, amelyek az alkalomhoz illő aranytojás-plakett díszítést kaptak. A szívvel és szenvedéllyel megalkotott kollekcióban eszményi ízpárok vonulnak fel: tejcsokoládé liofilizált eperrel, amelyben a csokoládé bársonyos ölelésében a piros gyümölcs nemcsak valódi ínyencségként kerül főszerepbe, de az évszakhoz illő alkotóelemként is.

chocomi tavasz 02

Külső jegyeiben szintén a tavaszi virágzást idézi a fehér csokoládé liofilizált kékáfonya-joghurttal, amelyben a kifinomult, vaníliás hangulattal csábító fehér csokoládé, a krémesen lágy joghurt és a kellemesen fanyar gyümölcs gyönyöre lép életbe. A cég szerint a savasabb ízvilág rajongóira, azaz a étcsokik hívőire is szívderítő meglepetés vár, étcsokoládé liofilizált meggyel, amelyben egy klasszikus találkozás hívja fel a figyelmünket a csokoládé örök és ellenállhatatlanságára.

 

 

Címkefelhő

A rovat további hírei