Skip to main content

Gourmet fogások a nappaliban

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

platán élmény mini2Új szolgáltatással jelentkezik a tatai Platán: a nehéz időkben sem szeretnék a vendégeiket magukra hagyni, ezért az étterem csapata, vidéken először az otthonokba csempészi a fine dining élményt.

Nem lehetnek a vendégek Platán-élmény nélkül a kényszerű éttermi bezárások idején sem, gondolta a Pesti István séf által irányított étterem, ezért arra vállalkoztak, amire vidéken eddig még senki: házhoz mennek. Nem szállítanak, a vendég konyhájában főznek!

platán élmény 01

Ha a megrendelő családi vacsorát adna, lánykérést tervez vagy csupán a baráti társaságát szeretné lenyűgözni egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel, csak fel kell tárcsáznia a tatai éttermet. A vendégek 3 vagy 4 fogásos menü közül választhatnak. A stílusos vendégfogadásért egy 2008-as évjáratú Platán Champagne üdvözlő itallal is kedveskednek minden vendégnek. A csapat tagja egy sommelier is, aki kívánságra borkóstolót varázsol a fogások mellé.

platán élmény 02

A Platán csapata garantálja, hogy az élmény felejthetetlen lesz, hiszen a vendégek saját nappalijukból követhetik végig a nem mindennapi ételek útját a konyhától a tányérig. Az étterem szakácsai már 1 órával a tálalás előtt elfoglalják a konyhát, hogy minden tökéletesen elkészüljön a vendégek érkezésére. Hab a tortán, hogy a rendrakás és a mosogatás terhét is leveszik a házigazdák válláról. Akiknek nem marad más, mint egyszerűen csak élvezni a Platán-élményt.

Fotó: Platán

 

Címkefelhő

A rovat további hírei