Skip to main content

10000 korsó ingyen sört oszt a FIRST

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

first miniMég nem tudható, hogy a főváros esetében meddig tartanak a korlátozások, de amint feloldják, a sörfőzde hatalmas grátisz sörözéssel fogja megünnepelni. Az akció a korlátozás feloldását követő csütörtökön 18 órától a készlet erejéig tart.

 

Két hónapja új időszámítás kezdődött, egy pénzügyileg, érzelmileg, pszichésen egyaránt megterhelő időszak köszöntött be. Az újpesti cég azt írja Facebook-oldalán, hogy ezt a mindenki számára kihívásokkal teli időszakot csak a sörkedvelők kedves üzeneteivel és támogatásával tudta átvészelni. – Ezt az erőt, szeretetet szeretnénk megköszönni nektek és veletek együtt újraindítani Budapest életét és kedvenc vendéglátóhelyeinket – közölte a vállalkozás.

first 03

A First Budapesti vendéglátós barátaikkal összefogva a korlátozás feloldását követő csütörtökön 18 órától mindenkit, aki egy gyöngyöző korsóval csillapítaná sör- és közösségszomját, vendégül látják egy korsóra. Az ingyen sört az alábbi helyeken kérhetik a vendégek:
Élesztőház, Szimpla Kert, Beer Brothers, Zsiráf Tereza, Mazel Tov, Púder Bárszínház, Hadik és Szatyor, FIRST Local Madách Tér, Neked Csak Dezső, Pizza della Rosso, Beerpoint, Csapház – Bartók, Csapház – Gogol, KEG Sörművház, Jégkert, Pointer: Váci utca-Kecskeméti utca-Teréz körút, Sörpatika Gödöllő, BP Garden, Beer Company Kemens utca, Kabin, Fellini, Hops Beer Bar, Központ Bisztró, Calavera Étterem, Bestia, Fat Mama, BpBARbq és a Mash Pub.

A helyek listája folyamatosan bővül.

Címkefelhő

A rovat további hírei