Skip to main content

Házhoz jön a kedvenc bora

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

palackposta miniElindult a Palackposta 2020, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és az AMC borpromóciós kampánya, amely az online termelői borrendelést népszerűsíti a fogyasztóknak.

 

A borok értékesítéséhez új megközelítésre és alternatív platformok bevonására van szükség, mivel a kijárási korlátozás betartása mellett a fogyasztóknak is nehezebb biztonságosan hozzájutni a kívánt termékekhez. A bor esetében az online vásárlás mindeddig kevésbé volt elterjedt a fogyasztók körében, ezt kívánja most ellensúlyozni a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és az Agrármarketing Centrum (AMC).

palackposta 01

A „Nem kell kimenned! Borod a borászatból jön” szlogennel futó Palackposta 2020 kampánnyal arra törekszenek, hogy ösztönözzék a fogyasztókat a közvetlenül a hazai termelőktől való rendelésre. A www.palackposta2020.hu weboldalon kereshető a házhozszállítást vállaló termelők listája. A honlapon borvidékekre és borászatokra is lehet szűrni. A szakszerűen, tisztán tárolt borok megrendelhetők a borászatoktól webshopon, e-mailen, telefonon vagy akár a Facebookon keresztül is.

 

Címkefelhő