Skip to main content

Új séf a tállyai Oroszlánosban

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

oroszlános miniAz „oroszlán-étvágy” avatott szakértője, Tullner Csaba lett az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel új főszakácsa. A séf nagy világjáró, korábban Amerikában, majd Angliában és Németországban is dolgozott.

 

tullner01Tullner Csaba Németországban vezető szakácsként főzött, négy év alatt a sváb-bajor ételek és a magas minőségű vidéki konyha specialistája lett (a bevezetőben idézőjelbe tett jelző magyarázata: Bajorország címerében oroszlánok találhatók).

A séf első inspirációit a konyhában az édesanyjától szerezte. Folyamatosan tanul és keresi az új kihívásokat – az Oroszlánosra, mint csúcslehetőségre tekint. Szívügye a minőségi reggeli, a BBQ technika, valamint a kreatív tálalás – áll az étterem közösségi oldalán.

Az új séf által összeállított étlap már elérhető, s olyan ínycsiklandozó falatok szerepelnek rajta, mint a libamájtatár aszús cseppekkel és tállyai lekvárral, a tradicionális tállyai babéros tarja túrós cinkével, a grillezett fogas joghurtos-bébi répás salátával  vagy a tokaji aszús tiramisu pohárban.

Fotó: Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

 

Címkefelhő