Skip to main content

Ismét repülhetnek a palackok, shakerek és poharak

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Idén már ötödik alkalommal várja Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvénye az érdeklődőket, május 21-én a Millenárison. A Bar Show 2023 egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője lesz, a nap végén díjátadóval ünneplik majd a Legjobb Bárt és a Legjobb Bártendert. 

 

A világ számos szegletéből érkeznek az idei Bar Show-ra a prémium italok, amelyekből finom és kreatív koktélokat készítenek majd a standokon – és természetesen önmagában is megkóstolhatók a program során. A változatos italfajták között megtalálható lesz a szervező specialitásának számító whisky, rum, gin és vodka, valamint a tequila, cognac és más egyéb francia párlat. Az idei rendezvény egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője lesz, a nap végén díjátadóval ünneplik majd a Legjobb Bárt és a Legjobb Bártendert.

bar show 04

A kiállítók listája folyamatosan bővül, de már most megtalálható a felhozatalban többek között a Diplomático, a Nikka, a Hennessy, a Maker’s Mark, a Metaxa, a Jack Daniel’s, a Jim Beam, vagy a Moët & Chandon. Az alkoholmentes szekcióról a Big Ben Teaház, a Thomas Henry, a La Verde Juice, a Hell, és az elmaradhatatlan BWT víz gondoskodik.

Program:
• párlat- és koktélkóstoló a több tucat standnál
• Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
• Nyílt előadások (szakemberektől tanulhatunk az italokról)
• Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó

bar show 02Időpont: 2023. május 21. vasárnap (13:00-20:00)

Helyszín: Millenáris B csarnok, 1024 Bp. Kis Rókus u. 16-20. (Bejárat a C épületből)

Jegyár: 6000 Ft – elővételben 2023. május 14-ig

Belépőjegy tartalma: 4 db 500 Ft értékű italkupon és egy kiállítói térkép programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kap kézhez a látogató. Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni 500 Ft-os darabáron.

bar show 03Előregisztrált belépőjegyet 2023. május 14-én 16:00-ig vagy a készlet erejéig lehet vásárolni.

A helyszíni jegyár 7000 forint lesz. További információk: http://bar-show.hu/

 

Fotó: Bar Show

Címkefelhő

A rovat további hírei