Skip to main content

Tortával ünnepeltek a zsiráfok és az elefántok

| Sárréti Anita | Hírcsokor

A február végén megrendezett MentesFeszten, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért versenyt hirdetett a legjobb, gondozók által elkészített szülinapos torták között. A finomságokat kifejezetten és állatra szabottan a Fővárosi Állat- és Növénykert állat-sztárjainak készítették.

A MentesFeszt látogatói szavazhattak a legjobb, legkülönlegesebb, legszebb tortákra, és mindkét napon hirdettek győztest. A szavazatok alapján igen kiélezett versenyben a zsiráf és az elefánt gondozói csapata nyert. Ajándékcsomagjaikat a Mentes Cukrászüzem nevében Oltványi Zsolt, míg a ToTu termékek gyártója képviseletében Németh Csaba adta át.

állatkerti torta 01

„Hatalmas élmény ilyen kezdeményezésekben részt venni. Főleg úgy, hogy a tortaversenynek valamilyen szinten mi is a szereplői voltunk, hiszen Indigó, a kis gorillalány ToTu-s, tojásfehérje-alapú tejtermék helyettesítőből készült tortával ünnepelhette családjával az ötödik születésnapját, és erre a tortára szintén rengeteg szavazat érkezett” – mondta Németh Csaba, élelmiszer-mérnök. Hozzáfűzte: hihetetlenül kedves és profi csapatokat ismerhettek meg, akikkel reményeik szerint még rengeteg találkozási pontjuk lesz.

 

Címkefelhő

A rovat további hírei