Skip to main content

Ünnepi csokoládévarázslat

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

chocome 2019 karácsony miniA chocoMe idén is valóra váltja az édessége kedvelők karácsonyi csokoládéálmát. A díjnyertes csokoládéiról ismert manufaktúra ínyenc ganache-aival a szaloncukrokat is évről-évre átértelmezi és élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.

 

A chocoMe az év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor-válogatással készül. A kollekcióban a bársonyos csokoládébevonat olyan ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós, szárított palacsintatésztával egészül ki.

chocome 2019 karácsony 04

Különleges ízpárt rejt a mandulával ízesített ét- és tejcsokoládé ganache. A szaloncukor-költeményeket az egzotikus, 66 százalékos karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40 százalékos tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

chocome 2019 karácsony 02

Nem hiányozhatnak a chocoMe kínálatából a táblás különkiadások sem: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66 százalékos étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes illatát, ízét.

chocome 2019 karácsony 01

A 41 százalékos tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga az édes csábítás, emellett tökéletes ajándék. Csak úgy, mint a fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával. Szívet melengető érzést csempésznek a hideg téli napokba és az ünnepi készülődés időszakába a cég ősszel debütált forró csokoládé változatai, amelyekről ITT OLVASHAT bővebben.

 

Címkefelhő