Skip to main content

Dizájn és hagyomány harmóniában

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

zsolnay kavehaz miniHárom kategóriában is elismerést szerzett a Radisson Blu Béke Hotel Budapest az idei Gastro&Hotel Design Award versenyen. A szálloda Zsolnay Kávéháza a tradíció és a megújulás jegyében elnyerte az év gasztrodizájn kávézója díjat. A hotel 105 éves történelmét jelképező Haranghy-kupola az év hoteldizájn kiegészítőjeként kapott döntős elismerést. 

 

Ahogy arról MI IS BESZÁMOLTUNK, a teljes Zsolnay Kávéház megújult idén tavasszal. A szálloda 105 éves történelmi hagyományai és az épület adottságai a zsűri véleménye alapján harmonikus egységet alkotnak az új belső terekkel. A Zsolnay Kávéház Teréz körúti bejáratánál helyet kapott emblematikus Haranghy-kupola is erről tanúskodik.

A Nathalie Rottenburg által tervezett közösségi terek több különlegességet is tartogattak a zsűri számára: kényelmes kávéházi fotelek, kandalló, találkozásoknak helyet biztosító elegáns környezet és az újonnan megálmodott hosszú, nyitott bárpult egységes teret alkot, miközben megőrzi a kávéház otthonos légkörét.

zsolnay kavehaz 07

Nagy hangsúlyt fektettek a bútorok kiválasztására: a harmonizáló színvilágot a gondosan összeválogatott fotelek sokszínűsége, a különböző asztalok együttese teszi egyedivé. A Béke mellett a Danubius-lánc Hotel Helia Yellow Bistro & Barja „Az év Gastrodesign bár/pub” kategória döntőjébe jutott.

Címkefelhő